Dodání zdarma od 1 500,00 Kč
Uložit do nákupního seznamu
Vytvoření nového nákupního seznamu

Dámské sněhule

( počet produktů: 351 )
Velikost
Cena
Barva
Zapínání
Typ podpatku
Výška podpatku/platformy
Oteplování
Vnější materiál
Materiál podrážky
Špička
Část roku
Značka
Pouze zobrazit

Prozkoumejte Rozmanitost Dámských Sněhulí na Gemre.cz

Dámské sněhule jsou nezbytným prvkem pro každou ženu, která chce zůstat stylová a teplá během zimních měsíců. Naše kolekce nabízí širokou škálu možností, které spojují pohodlí, eleganci a funkčnost. Podívejte se na některé z našich nabídek:

Sněhule dámské

Naše dámské sněhule jsou navrženy s ohledem na kvalitu a styl. K dispozici jsou v různých barvách a vzorech, které dodají vašemu zimnímu outfitu to správné množství elegance a tepla. S vysokou odolností proti chladu a vodě jsou ideální volbou pro vycházky ve sněhu.

Dámské sněhule s kožíškem

Pokud hledáte ještě větší tepelný komfort a stylový vzhled, naše dámské sněhule s kožíškem jsou tou pravou volbou. Kožíšek nejen dodává sněhulkám luxusní vzhled, ale také udržuje vaše nohy v teple i za nejchladnějších podmínek.

Dívčí sněhule

Pro naše malé dobrodružnice nabízíme široký výběr dívčích sněhulek, které jsou odolné a pohodlné. S nepromokavým povrchem a tepelnou izolací poskytují maximální ochranu a pohodlí během zimních radovánek.

Dámské sněhule výprodej

Chcete ušetřit při nákupu dámských sněhulek? Podívejte se na naši sekci výprodeje, kde najdete skvělé nabídky na kvalitní sněhule za zvýhodněné ceny. Nechte se inspirovat a doplňte svou zimní výbavu za výhodné ceny.

Dámské zimní sněhule

Zimní sněhule jsou navrženy tak, aby poskytovaly maximální tepelný komfort a ochranu proti chladu a vlhkosti. S bezpečnostními prvky a odolnými materiály jsou ideální volbou pro zimní outdoorové aktivity.

Dámské sněhule nepromokavé

Chcete mít jistotu, že vaše nohy zůstanou suché i v nejhorších podmínkách? Naše dámské sněhule s nepromokavým povrchem jsou tu pro vás. S moderními technologiemi a voděodolnými materiály vám poskytnou maximální ochranu a pohodlí.

Bílé sněhule

Elegantní a moderní, bílé sněhule přinášejí do vašeho zimního outfitu svěží nádech. Kombinují stylový vzhled s vysokou funkčností a tepelným komfortem, což je činí ideální volbou pro ženy, které chtějí vypadat skvěle i v chladných dnech.

Připravte se na zimu s našimi dámskými sněhulkami a užijte si pohodlné a stylové zimní dny! Navštivte gemre.cz a vyberte si svou oblíbenou pár ještě dnes.

IdoSell Trusted Reviews
4.74 / 5.00 8682 reviews
IdoSell Trusted Reviews
2024-07-25
Vše v nejlepším pořádku
2024-07-25
Krásné zboží, rychlé dodání... všem doporučuji....velká spokojenost..budu objednávat dále...
pixel